Popularni postovi

Kefir gljiva

Gljive su oduvijek privlačile pažnju.Danas će biti riječi o kefir gljivi koja je i Tibetanska gljiva a kažu da je porijeklom iz Indije.Zdrava je kako god se okrene.Hvale je već 300 godina iako za to nema čvrstih  dokaza.Ona sama stvara antibiotik za bolesti koje čovjek sebi priušti u životu pa i kod najgorih bolesti pomaže kao što su metastaze ona ih zadržava i sprječava njihov dalji razvoj i to je nešto.

Znam mnoge koji su se hvatali za slamku spasa i pili ono što ne bi niko normalan ali kada je život u pitanju sve će se probati.Gljiva Kefir pomaže kod stresova,zamora,daje sve vitamine koji su nam potrebni organizmu, zato kažu da spriječava brzo starenje.

Pomaže i srcu,bubrezima,žuči,crijevima masnoće tjera iz organizma,reguliše i pritisak-tlak ali i ono što nje nekima mnogo važno djeluje kod potencije oba spola.Više je ne bih hvalio jer bi neko pomislio da sam ovo sve izmislio ali treba vjerovat da pomaže organizmu da sporije stari.


Dakle pijete kefir gljivu ili ti ljekovitu Tibetansku gljivu.Lako se pronalazi i jeftina je a također se od kefir gljive jednostavno pravi kefir,o tome drugi put.






tag:kefir gljiva,tibetanska gljiva,starenje

Nema komentara:

Objavi komentar