Popularni postovi

Duži život

Duži život:Zašto biste trebali slušati nju:
Cynthia Kenyon je revolucioniranje naše razumijevanje starenja. Kao stručnjak za biokemiju i biofiziku Sveučilišta u Kaliforniji u San Franciscu, ona je posebno zainteresiran da genetika ima utjecaja na dobne bolesti (od raka do zatajenja srca) u živih bića.


Njezin najveći proboj je figuring out da postoji "univerzalna hormonska regulacija za starenje": unos ugljikohidrata, što može imati dramatičan učinak kako dvije kritične geni ponašaju, smanjuje proizvodnju inzulina i jačanje popravak i obnova aktivnosti.
 Do sada je njezina teorija je pokazao vrijedi za crva, miševa, štakora i majmunima - a ona pretpostavlja da se odnosi na ljude, previše.
Što upravlja starenjem? Biokemičarka Cynthia Kenyon pronašla je jednostavnu genetsku mutaciju koja može udvostručiti životni vijek običnog crva, C. elegans. Lekcije iz tog i ostalih otkrića pokazuju kako bi jednog dana značajno mogli produžiti kratki mladi ljudski život.


Proučavajući starenje, Kenyon smatra da su ona i drugi znanstvenici (od kojih su mnogi uspješno umnožen svoje eksperimente) će biti u mogućnosti odrediti molekule odgovorne za napad dobne bolesti u ljudi i spriječiti ih. Ona je co-osnovao droga razvoja tvrtku pod nazivom Elixir Pharmaceuticals učiniti upravo to.


Ona kaže: "veza između starenja i senilne bolesti ukazuje na potpuno novi način u borbi protiv mnogih bolesti odjednom.Mogli bi živjeti duže ,malo nedostaje.

Tags:duži život,zdravlje,starenje,genetika,

Nema komentara:

Objavi komentar