Popularni postovi

Lijek protiv raka


Liječe rak koštice kajsije.Ali prvo treba znati da se koriste pod nadzorom ljekara jer u velikim količinama su otrovne jer imaju u sebi cijanid.Tako pišu razni izvori na internetu i časopisi koji pišu o zdravlju.zatim se dodaje da te koštice uopće ne liječe ništa niti su koga izliječile a evo kako se došlo do tog saznanja:
U odgovoru na političke pritiske javnosti koja je nekritički vjerovala da je Vitamin B17 – Laetrile lijek za rak koje namjerno farmaceutska industrija skriva od pacijenata, kliničko ispitivanje je počelo 1982 godine od strane čuvene klinike Mejo i tri druga američka centra za rak pod pokroviteljstvom NCI.
Vitamin B17 – Laetrile i „metabolički terapija za rak“ su primenjeni na ispitanicima – dobrovoljcima, onako kako preporučuju promoteri liječenja raka sa Vitaminom b17 iz koštica od kajsija. 
Pacijenti dobrovoljci koji su učestvovali u istraživanju su imali napredne oblike raka za koji nije tada bilo poznato i dokazano liječenje. Od 178 pacijenata dobrovoljaca koji su liječeni vitaminom B17, ni jedan nije bio izliječen ili stabilizovan, i niko nije imao slabljenje ili povlačenje ikakvih simptoma raka i svoje bolesti. Srednji kurs preživljavanja pacijenata u istraživanju je bio oko pet mjeseci od početka terapije. Kod onih pacijenata koji su još uvijek bili živi posle sedam mjeseci, veličina tumora je povećana iako su mjesecima koristili Vitamin B17 – Laetrile iz koštica kajsija. Nekoliko pacijenata su usled korišćenje preparata iskusili simptome trovanja i toksičnosti, jer se nivo cijanida u krvi približio smrtonosnoj dozi.
Pa se smatra da je to faramceutska patka i najveća laž svih vremena.
Dok drugi izvor navodi da su koštice kajsije ipak lijek a da je kemoterapija ubistvo za organizam a evo kako to objašnjavaju:
Jedna od dobrih popratnih pojava laetril terapije je da se stvara više Vitamin B12 u tijelu. Zbog toga, nadopunite terapiju laetrilom sa Vitaminom C. Vitamin C i Vitamin B12 jesu, za sebe same, jedan tretman za rak.
FDA tvrdi da je laetril toksičan. Ovo je apsolutna laž. Pročitajte prvo poglavlje iz knjige "Alive and Well" (koja je online i ispod se nalazi link) da biste vidjeli koliko je apsurdno ono što FDA tvrdi.
Teorija
Kada laetril unutar molekule prođe kroz stanicu raka, cijepa se na 2 molekule glukoze, 1 molekulu vodikovog cijanida (hydrogen cyanide) i 1 molekulu benzaldehida (benzaldehyde). U ranim istraživanjima laetrila pretpostavljalo se da je molekula vodikovog cijanida glavna ta koja ubija stanicu raka, ali sada je poznato da je molekula benzaldehida daleko više zaslužna za ubijanje stanice raka.
I daje savjete kako ptotiv raka hranom:

Mlijeko hrani stanice raka

Potiče organizam da proizvodi sluz, pogotovo u digestivnom traktu. Sluz hrani stanice raka. Izbacivanjem mlijeka i zamjenom sa nezaslađenim soja mlijekom, stanice raka će „gladovati'

Stanice raka bujaju u kiselom okruženju

Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu.. Meso također sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za oboljele od raka.

Šećer hrani stanice raka

Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu stanicama raka. Zamijene za šećer su također štetne. Bolje su prirodne zamijene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska sol posjeduje štetne dodatke koji joj daju bijelu boju. Umjesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska sol.
Itd. ima još bezbroj istraživanja i za ovo i za ono.
I sada mi više ništa nije jasno,možda je bolje da se okrenem ljekovitim travama ili soda bikarboni ili nečemu trećem.

taghs:rak,ćelije,stanice raka,

Nema komentara:

Objavi komentar