Napravite svoju stranicu i zaradite:

Popularni postovi

Napravite svoju stranicu

yX Media - Monetize your website traffic with us

Liječenje prirodom-banjanjeLiječenje prirodom


Liječenje u ljekovitim banjama je učinkovito.Posebno treba obratiti pažnju za koju vrstu bolesti se banje u koje idete i obavijestiti svog ljekara o vašoj namjeri kako bi vam naveo banje koje su za vas najbolje ali i banje u koje ne smijete ići.
Na primjer Panonsko more-jezero kako ko zove u Tuzli nisu banje ali se preporučuju za liječenje mnogih bolesti,posebno reume,bronhijatitnjaču itd.
I tako smo se našli na Panonskom moru,uživali i liječili se.Ima tu starih i mladih osoba djece znači svih uzrasta.Bilo je prelijepo ali je kratko trajalo,potrebno je za liječenje u banjama najmanje 14 dana do mjesec,nakon čega biste znali jeste li izliječeni ili ste bar za ovu godinu oslobođeni nekih bolesti.
Evo par fotki iz Tuzle:
Ovdje je mlaka slana voda koja stalno izvire,ako odete ranije vidjet ćete koliko je čista vidi se svaki kamenčić na dnu jezera.Oni slapovi nekima služe za prirodnu masažu dijelova tijela,tako da dijelove   koje želite da masirate samo poturite na mlaz vode.Dubina  nije preko glave a ima dovoljno spasilaca.