Popularni postovi

SIROVA HRANA PROTIV RAKA

Sirova hrana pobijediti će rak, jer ona jača imunitet i daje energiju organizmu,da se bori protiv najtežih bolesti.
Hrana koja se grije na 45 stepeni gubi vrijedne vitamine i minerale koje su potrebne našim ćelijama.

Osim toga kuhana hrana stvara kiselinu u organizmu  to bubrezima zadaje probleme opterećuje njihov rad,zato je važan odnos bazne i kisele sredine 80 . 20.
A ako se kiselina nataloži uz nju će se nataložiti i drugi otrovi  te može doći do začepljenja  te arterije postaju zakrčene,nastaje kamenje,umor,iscrpljenost,bubrezi otkazuju,imunitet se topi i postajemo često prehlađeni.
Organizam troši kalcij za borbu protiv kiselosti i tako kosti postaju sve slabije.
Ali i meso kuhano unosom  u tijelo nosi sa sobom sluz koja je štetna organizmu otrovna,ta sluz donosi upale,prehlede,temperaturu,infekcije itd.
Zato je tu sirova hrana koja će spriječiti sve ovo  i očistititi crijeva i organizam.                 
Sirovom hranom bi se organizam popravio već za 2-3 sedmice,jer nestaju masne naslage i krv brže kola venama,mozak bolje radi ,pa i sve ostalo.  
Recepte možete naći na internet stranicama ili nekim časopisima a bit će i na ovoj stranici recepata u nernom periodu.

tags:protiv raka,hrana,kisele,bazne sredine,otrovi,

3 komentara:

  1. As the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be famous, due to its feature contents.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljiv članak ste napisali. Mislim da i prof. Hopkins savjetuje sirovu hranu u slučaju raka. ja pišem blog o biljci, koja može pomoći u prevenciji i čak liječenju više vrsta raka, ima puno zanimljivh informacija koje bi nekome mogle puno značiti

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav! Zanimljiv članak, jedan moj poznanik je probao različite ljekovite biljke te je najzadovoljniji bio sa graviolom. Ako nekog zanima više o gravioli evo link. graviola kao lijek

    OdgovoriIzbriši