Popularni postovi

Da li ste se zaštitili od neonizirajučih zračenja?


 Neonizirajuča zračenja ili negativna zračenja koja se nalaze oko nas iznad nas i ispod nas!
Boli li vas često stomak ili glava? Imate li reumatična oboljenja? Gubite li često koncentraciju i misao? Jeste li razdražljivi, depresivni i agresivni? Sanjate li ružne snove? 
Gušite li se noću ili imate česte probleme s disanjem? Imate li u toku spavanja česte grčeve na nekom dijelu tijela? Imate li nepravilne otkucaje srca? Ustajete li iz kreveta gori nego što ste legli? Budite li se noću i ne možete spavati,znači nesanica je u pitanju? Osjećate li pri ustajanju gubljenje ravnoteže i slabost? Ustajete li iz kreveta uz neobjašnjive bolove u tijelu? Jeste li bez nekog vidljivog razloga vječno umorni?

Kako biste izbjegli sve ove probleme koji vode u još veće probleme i teške bolesti trebate se zaštititi na vrijeme.Ploča je lijek.To je ploča koja je napravljena od prirodnih materijala i koja će biti u vašem stanu i tako štititi sve koji žive u tom stanu,rok trajanja ploče je neograničen tamo da je možete nekome i pokloniti ili u nasljedstvo ostaviti kao vrijedan poklon,poklon zdravlja vrijedan.

Negativna zračenja rade svoj negativni plosao,tamo gdje nema ploče zračenje unništava dio po dio ljudskokg organizma,jer se radi o mrežama koje mi ne vidimo, ima ih više,tako da su u svijetu svugdje i to otprilike na razmaku od 2 do 2,2 metra i ti talasi se kreću ,tamo gdje je čvor nastaje uskoro bolest,ako neko spčava na mjestu gdje je čvor ovih negativnih mreža i zračenja uskoro će se razviti bolest pa i ono najgore.
Evo primjer jedne gospođe koja je bila toliko bolesna da joj niko nije mogao pomoći,svakodnevno je provodila vrijeme kod ljekara,injekicije,lijekovi,banje,more razne terapije i ništa.Nema spavanja noću,bole kosti,zglobovi,nervoza itd.Poslije nabavke ove ploče tu noć se gospođa prvi put naspavala,za pola godine je postala druga žena,za godinu dana zdrava žena koja se kreće kao manekenka,pliva po 200 metara bez odmora a do tada je to bilo 3-5 m,hoda po 4 sata dnevno bez odmora,jede ono što nije mogla ni zamisliti,njena crijeva se vraćaju u život,kosti i mišići su već u dobrom stanju,poznanici i ljekari nisu vjerovali  da je to ona gospođa od prije godinu dana.Do ove ploče možete doći i vi ovim putem maila:omangogle@gmail.com

tag: neonizirajuča zračenja,negtivna zračenja,cg ploča

Nema komentara:

Objavi komentar